Bilo da putuje u inostranstvo ili obavlja poslove u gradu sa svojom decom, svaki stajling Anđeline Džoli izgleda neosporno besprekorno i – što je najvažnije – odaje osećaj lakoće koji svi možemo da ugradimo u svoj svakodnevni izgled.

Zavirite u Anđelininu garderobu i primetićete da se tajna njenih uvek uglađenih i besprekorno stilizovanih kombinacija svodi na nekoliko ključnih komada koji se mogu mešati, slagati i nositi iznova i iznova. Čak i kada nosi jednostavnu i potpuno crnu odeću, nikada ne deluje dosadno ili jednostavno zahvaljujući tome što se oslanja na brendove koji predstavljaju pomno izrađen dizajn, dodatke koji podižu svaku odeću.

Kaput koji odiše tihim luksuzom

Od mantila savršenih za kišne dane do vune, Džoli uvek ima pri ruci kaput vredan ulaganja. Ponekad su luksuzni kaputi vrhunac njenog izgleda, toliko dobri da jednostavno nema potrebe da ulazite u detalje onoga što se nalazi ispod.

4 komada koja Anđelina Džoli koristi za luksuzan izgled
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Raznovrsna poslovna odeća

Odela više nisu rezervisana isključivo za kancelariju – odličan sako i krojene pantalone lako se kombinuju i sa drugim komadima iz garderobe. Uparite sako sa duplim kopčanjem sa farmerkama ili dodajte notu hladnog stila sa plisiranim pantalonama sa majicom bez rukava. Mogućnosti su beskonačne.

4 komada koja Anđelina Džoli koristi za luksuzan izgled
Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Udoban, ali ne manje elegantan set

Iznova i iznova, Džoli dokazuje da udobnost i stil zaista idu ruku pod ruku. U ovom slučaju, ona stilizuje par laganih širokih pantalona sa odgovarajućim gornjim delom i završava izgled ležernim dugim kaputom.

Anđelina modni stil
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Oversized torba

Podignite najjednostavniji outfit na viši nivo privlačnim dodatkom. Anđelina uvek ima svoje omiljene sunčane naočare pri ruci i torbu u koju može da stane sve što je neophodno.

Anđelina Džoli torba
Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia