Anđelina je svoje buntovne modne dane davno ostavila iza sebe i sada je, prema mišljenju mnogih, jedna od najbolje obučenih glumica Holivuda, a upada u oči svojim elegantnim modnim kombinacijama.

Prelepa glumica izgledala je zapanjujuće u potpuno crnoj kombinaciji, baš kao stvorenoj za nju.

Maxi haljina od lepršavog materijala sa crnim sakoom i nude sandalamaChristiana Louboutina modna je kombinacija koja nikada ne izlazi iz mode, a Anđelina je ovaj izgled upotpunila naočarima za sunce, kosom podignutom u elegantnu punđu i torbom sa potpisom modne kuća Yves Saint Laurent.

Anđelina Džoli u crnom odelu
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

U Njujorku joj je društvo pravila najmlađa ćerka Vivijen (15), a majka ju je angažovala kao asistentkinju u predstojećem brodvejskom mjuziklu koji producira. Reč je o muzičkoj adaptaciji filma Francisa Forda Coppole 'The Outsiders' iz 1983. godine.

Vivijen se, za razliku od majke, odlučila za ležerno izdanje. Prošetala je u beloj majici, širokim crnim pantalonama i Converse patikama.

Ona je jedno od šestoro dece koje Anđelina ima sa bivšim suprugom Bredom Pitom, od kojeg se rastala 2016. posle dve godine braka i decenije zajedno.

Anđelina Džoli stilizovana od glave do pete
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Bonus video:

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu Amtv

Izvor. tportal.hr