Poznata influnserka i trendseterka Jasmina Šupeljak, koja nosi laskavu titulu "najbolje obučene Beograđanke", što nije bez razloga, još jednom je održala lekciju stila koja će mnogima dobro doći u situacijama kad jednostavno morate brzo da "delate" i ponesete nešto što će biti i za dan i za veče.

Ona se snimala u fantastičnom plavom kompletu nalik odelu uz koji je najpre nosila ravnu obuću, a potom sandale sa vrtoglavom potpeticom i prostim odabirom obuće u trenutku je promenila look.

Najpre su njen izbor bile meke baletanke koje su idealne za dan, posao, šetnju, casual prilike. Uz svetlo odelo, ovako nešto bio je pun pogodak. Sjajna casual kombinacija koju svako može da iskopira.

Međutim, već kasnije, Jasmina je isto odelo ponela u vamp kombinaciji kada je baletanke zamenila sandalama sa kaiščićima. Tako je i pastelno plava kombinacija koja nije nešto što bi vam možda na prvu palo na pamet za večernje odabire, postala upravo to - sjajno evening izdanje koje izgleda chic i stylish.

Jasmina Šupeljak je najpre pozirala u baletankama.
instagram/ jasminainbelgrade 

Naravno, ovo nije prvi put da je Jasmina uradila istu stvar. Ona je nedavno ponela kratku crnu haljinu neobičnog kroja, a dok je prvi look komepletirala elegantnim sandalama sa mašnom, isti komad ponela je i sa ravnim čizmicama.

Njen izbor drugi put su bile kaubojke, a zaista ne možemo da se odlučimo koja kombinacija je bolja.

Slavna trendseterka je tako ponovo pokazala da su vam za dobre outfite potrebni samo ključni komadi, a ne nužno pun ormar garderobe, a u nastavku pogledajte razliku kada određene modele nosite uz elegantniju ili casual obuću.

Slip haljna 

Ravne sandale i kaiš

Patike

Visoke potpetice

Crna majica i farmerke

Štikle

Ravne sandale/papuče

Bele pantalone, plava košulja

Patike

Visoke potpetice

Kargo pantalone

Salonke

Patike

Palazzo pantalone

Ravne papuče

Štikle

Klasične pantalone

Japanke

Patike

Štikle

Floralna haljina

Štikle

Patike

Bonus video:

Moda italijani Twitter/blondie_yeah