Lepa advokatica Amal Kluni još jednom je uspela da obrne modnu "igricu". Titulu fashion ikone ponovo je opravdala kada se pojavila na konferenciji "We Choose Earth Tour" u Madridu, a njeno izdanje oduševilo je kako prisutne, tako i sve zaljubljenike u modu. 

Zlatni kombinezon od satena na jedno rame i s efektnim detaljem u vidu trakica koje vise u predelu struka već je danima predmet priča na mrežama i gotovo da nema žene koja ovako nešto nije poželela u svom ormaru, ali ipak, cipele su bile te koje su bile glavne zvezde. 

Model koji je nosila Amal je zapravo rasprodat, što dovoljno govori o njihovoj popularnosti, a potpisuje ih Đanvito Rosi, pod nazivom Plexi, za koje ovaj italijanski dizajner tvrdi da je savršena kombinacija modernog i elegantnog, a njihova cena iznosila je 690 evra.

Amal Kluni nosila je trendy providne cipele.
ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Vrh i peta ovih cipela napravljeni su od lakirane zlatne kože, a ostatak od PVC materijala, što pruža efekat tzv. golih cipela. Uz potpeticu od 10,5 cm, ove cipele su idealan izbor za bilo koju priliku, od mature do venčanja. Amal je tu dodala i Kartije dijamantsku narukvicu i minđuše.

Uopšteno gledano "gola" obuća vratila se na velika vrata ove godine, a u ponudi se mogu naći kako modeli slični onom koje je ponela Amal, tako i sandale sa višom ili nižom potpeticom.

Nose ih i druge trendseterke poput Kim Kardašijan, Rijane, Kendal Džener, Gabrijel Junion i drugih.

Svima je zajedničko je isto - čine nogu dužom i outfit podižu na nov nivo, te ne propustite da u sledećem šopingu odaberete model koji će biti savršen dodatak vašoj kolekciji, kao što je bio slučaj sa viralnim Zara sandalama o kojima trendseterke ne prestaje da bruje poslednjih nedelja. 

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow TikTok/syedassb/xxhks