Nema sumnje da su ovog proleća patike zasenile svu drugu obuću. Da, baletanke i mokasine još uvek dominiraju modnom scenom, ali sada su definitivno iza nas vremena kada smo samo njih nosili uz suknje, haljine i odela. 

Patike, pogotovo daddy modeli postali su #1 trend, a pojedini brendovi već su se istakli među vodećim trendseterkama, stranim, ali i domaćim. 

Tako nam nije promaklo i da je jedna od najlepših žena u Srbiji, manekenka Jovana Đorđević (nekada Švonja) ponela upravo jedan takav popularni model koji gotovo da možete videti na svakom koraku. 

Jovana Švonja obožava trendy patike
Instagram 

U pitanju je Asics Kayano, a it devojke ne mogu da se zasite ovih patika koje ne samo da su udobne, te samim tim idealne za duge šetnje, već se sjajno kombinuju uz sve što imate u ormaru.

patike.jpg
endclothing.com 

Lepa Jovana ovaj model kombinovala je sa šortsem i oversized majicom, a zanimljivo je i da se među njenom omiljenom obućom nalazi i još jedan par, Auntry Medalist od meke kozije kože.

Duboki model patika može se videti na više njenih objava, ali je on odličan izbor za nešto hladnije vreme.

Za tople prolećne dane držite se Asicsa, a ukoliko nemate ideju kako kombinovati ove i slične modele trendy patika, inspirišite se predlozima koje smo pronašli za vas.

Bonus video:

(VIDEO) PERTLAMA ZADIVITE SVE! Originalni načini da spremite patike za lepo vreme! Amtv