Dženifer Lopez retko kada razočara modnim izborom, nevezano da li je na crvenom tepihu ili u obilasku radova na vili u koju će se uskoro useliti sa Benom, kao što je to sad bio slučaj. 

Latino diva je tom prilikom nosila džemper sa rol kragnom i trendy kargo pantalone sa širokim nogavicama koje su glavni trend i ove sezone, ponajviše zbog toga što uspešno skrivaju bilo kakav "višak".

Model koji je inspirisan vojničkim pantalonama idealan je kako za casual prilike, tako i za posao, međutim, da bi radio ono u čemu je najbolji, a što je vizuelno skidanje kilograma, određena modna pravila bi trebalo ispoštovati.

Dženifer lopez slikala se u kargo pantalonama.
305soccer / KADENA / Profimedia 

Nažalost, Džej Lo koja inače obožava ovaj model, sada se nije "proslavila", te je vizuelno izgledala nezgrapnije, dok je samo par dana pre, u sličnom modelu istakla sve ono najlepše na svom telu i dobila figuru peščanog sata.

Dženifer lopez u sličnim kargo pantalonama dobila je bolju strukturu.
Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Razlog? Jednostavno je, uz ovakav tip kargo pantalona uvek nosite fitted ili cropped stvari, jer će u suprotnom vaša figura biti "progutana". 

Tako bi Džej Lo dobila mnogo bolji look samo da je je uvukla džemper, kao što se da primetiti na primeru u nastavku.

kargo pantalone nisu rezervisane samo za patike, već fantastično izgledaju i sa visokim potpeticama, baletankama i gležnjačama, a u nastavku pogledajte kako ih je najbolje kombinovati ukoliko želite da izgledate vitkije i skladnije:

Uska majica + kargo + štikle

Obična majica + sako + kargo + baletanke

Oversized košulja + kargo + štikle

Bodi + kargo + cipele sa špic vrhom

Korset + kargo + patike

Kraći džemper + kožni kargo + štikle

Bodi + kargo + sako + gležnjače

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!