Proleće je pred vratima, a to znači da je idealno vreme da upotpunite svoju garderobu novim stilizovanim komadima. Da bismo vam pomogli da odaberete, pogledali smo aktuelnu Zara ponudu sa fokusom na odeljak 'bestseller' i pronašli pregršt divnih komada za koje smo sigurni da ćete odmah poželeti u svojoj kolekciji!

Kada govorimo o modnim vesnicima proleća, haljine su naš prvi izbor bez razmišljanja. Haljine su u isto vreme veoma moderne i praktične i kao takve idealan izbor za dnevne kombinacije. Predlažemo da ih kombinujete sa omiljenim patikama, baletankama ili prolećnim gležnjačama, a kada je reč o večernjim verzijama, mi glasamo za štikle.

Takođe, šare su rado viđeni gosti svake prolećne modne priče, koju možete upotpuniti živopisnim detaljima. Međutim, ako više volite minimalizam, jasni, čisti rezovi su nepogrešiv izbor. Boje i dezeni kao pravi prolećni detalji 'must have'!

Zato, kako biste što brže obavili prolećnu kupovinu i imali sve na jednom mestu, u nastavku potražite neke od najlepših Zara ulova iz odeljka 'bestseller'!

ZARA Najprodavaniji komadi za proleće 2023 u Zara radnjama