Nakon što je prodefilirala modnom pistom u Milanu za modni brend Dolce&Gabbana, Deva Kasel, naslednica italijanske dive Monike Beluči stigla je do Pariza i Diorove revije na kojoj se našla u ulozi gošće.

Kada ne snima modne kampanje i hoda pistom u ulozi modela, ćerka bivšeg glumačkog para Vinsena Kasela i Monike Beluči uživa u posmatranju modnih noviteta iz prvih redova.

Nakon Milana modni svet preselio se u Pariz, u kojem je započelo novo izdanje Nedelje mode, a 18-godišnja lepotica kao VIP gošća u francuskoj prestonici uveličala je reviju modne kuće Dior.

deva kasel u parizu na nedelji mode
LAURENT BENHAMOU / Sipa Press / Profimedia 

Novitete koje je za sezonu jesen/zima pripremila Maria Grazia Chiuri proverila je u chic kombinaciji s efektnim mantilom u prvom planu. U odnosu na klasičnih mantila, Diorov model za koji se odlučila naslednica Deva, izdvaja se printom starinske karte Pariza.

Uz ovaj upečatljivi mantil ukombinovala je crne komade poput klasičnih salonki i ručne torbice proštepane prepoznatljivim cannage printom brenda.

Efektan dojam pojačala je frizurom u maniri 50-ih, konjskim repom sa zalizanim šiškama, oplemenivši ju srebrnim minđušama alkama.

deva kasel u efektnom dior mantilu sa printom
Anne Goldstein / Starface / Profimedia