Od svih svojih neobičnih i prelepih dizajnerskih dodataka, Keri Bredšo je oduvek imala poseban afinitet prema Fendi Baguette torbi. Baš kao i u seriji 'Seks i grad', ovu torbu na omiljenoj fashion divi videćemo sa malog ekrana u drugoj sezoni serije 'I tek tako...' koja se poslednjih nedelja snima na ulicama Njujorka.

"Ovo nije torba, ovo je Baguette", kultna je rečenica Keri Bredšo koju je izgovorila u trećoj sezoni "Seksa i grada", koja se emitovala u oktobru 2000. godine.

Keri Bredšo nosi Fendi torbu.
Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podrška koju lik Sare Džesike Parker dao ovom modelu torbe povećala je njenu popularnost na modnoj sceni, nakon čega je privukla mlađu generaciju kupaca među kojima je i američka 'it' devojka Điđi Hadid.

Kao i njena mlađa sestra Bela, Điđi u svojoj kolekciji ima nekoliko torbi Baguette, koja je prošle godine proslavila 25. rođendan na modnoj sceni.

Baguette torbe sa veselim dezenom, Điđi je dopunila grunge stajling postignut farmerkama i vintage kožnim kaputom, dok je glavu zaštitila kapom sopstvenog brenda Guest In Residence, specijalizovanog za trikotažu.

Điđi Hadid nosi torbu koju voli Keri Bredšo.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kao i mnoge trendseterke i ljubiteljke mode, ni Điđi Hadid nije odolela Samba patikama brenda Adidas, koje poslednjih meseci ubedljivo nose titulu najpopularnijeg modela na modnoj sceni.