"Ovo nije torba, ovo je Baguette", kultna je rečenica Keri Bredšo koju je izgovorila u trećoj sezoni"Seksa i grada", koja se emitovala u oktobru 2000. godine. Dvadeset i jednu godinu kasnije njena kultna ljubičasta torba sa šljokicama Baguette postala je i deo reboota kultne serije HBO-a.

U ljubavi prema ovom kultnom modelu Keri je ovih dana uspela otići korak dalje. Kako otkrivaju nove fotografije sa seta druge sezone serije "I tek tako...", svoju kolekciju torbi Baguette upotpunila je najminijaturnijom verzijom i to u formi ogrlice.

sara džesika parker
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ružičasti Baguette od veštačkog krzna dovoljno je velik da u njega stanu bluetooth slušalice.

Nije jasno da li je njena tašnica s lancem vintage ili potpuno nova, ali slična verzija na stranicama poput 1stDibs košta 699 dolara.Iako je možda nepraktičan, ovaj neočekivani dodatak u potpunosti je u skladu s modnim izrižajem glavne junakinje "Seksa i grada", koju godinama glumi Sara Džesika Parker.

Stilizovala ga je sofisticiranijim komadima, uključujući roze pantalone širokih nogavica, udoban sivi džemper i široki ogrtač, dok je za torbicu nošenu u ruci odabrala smeđi model sa nitnama.

Neka od njenih najlepših izdanja sa snimanja serije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia Najbolja izdanja sa snimanja serije