Ako postoji nešto što volimo kod Anđeline Džoli to je njen stil. Glumica na crvenom tepihu redovno oduševljava sofisticiranim, prigušenim glamuroznim kombinacijama, ali kada su u pitanju svakodnevne kombinacije, Anđelina se uvek oslanja na osnovne i najklasičnije komade.

Anđelina Džoli i Zahara u šetnji Njujorkom.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Uspeh njenih modnih kombinacija krije se u odeći kojom glumica postiže savršenu capsule garderobu u kojoj se sva odeća kombinuje i dopunjuje. Uvek verna čistim, klasičnim linijama, Anđelininom garderobom dominiraju crne, sive, braon i bež nijanse, a na glamuroznim događajima zablista u najupečatljivijim bojama. Ako bi iz njene garderobe trebalo izdvojiti samo jedan odevni predmet, mantili i dugi kaputi su, bez sumnje, najkarakterističniji deo njene garderobe.

Anđelina Džoli u kaputu.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Dokazala je to stajlingom koji je pokazala na njujorškim ulicama u kojem su dominirale monohromatske nijanse i predimenzionirani krojevi. Uz sive vunene pantalone širih nogavica kombinovala je osnovni, fino pleteni džemper sa V izrezom, takođe u crnoj boji, i udobne čizme sa potpeticom. A tu je bila i aktuelna hit oversized torba, crno prošivena, sa potpisom Saint Laurenta.

Fokus ovog sjajnog dnevnog stila bio je širok prošiveni kaput. Predimenzionirani model, blagog 'boxy' kroja sa čistim linijama i lišen suvišnih detalja, izdvaja se zanimljivim prorezima sa strane i dužim zadnjim delom.

Pored toga, Anđelina je dodala ovaj svestrani izgled naočarima za sunce i minimalističkim nakitom. Bez preterivanja, Anđelina je pokazala zašto je minimalizam stil koji svaki put oduševi.

Anđelina Džoli u sivom kaputu.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia