Od svih odevnih predmeta koje Anđelina Džoli neumorno nosi, kaput sa kaišem jedan je od onih koji se najčešće ponavlja u njenim stajlinzima, i to ne toliko zbog mode, koliko zbog praktičnosti.

Suštinski deo Džolijevog ležernog stajlinga u hladnoj sezoni nije toliko kaput sa kaišem koliko način na koji ga nosi. Umesto ukrašavanja revera, kod ovog modela kaputa posebno je istaknut struk, a kaiš mu je vezan tako da deluje kao efektan dodatak.

Trik Anđeline Džoli za vezivanje kaputa.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Čuvena oskarovka, međutim, nije jedina dama iz sveta poznatih koja kaputu sa dodatkom kaiša daje novi izgled i značenje.

Tokom nedavne posete Menorci, španska kraljica Leticija je ponela model belog kaputa sa kaišem od high street brenda & Other Stories, koji je vezala na skoro identičan način kao što to radi Džoli.

kraljica Leticija koristi trik Anđeline Džoli za vezivanje kaputa.
PPE / Sipa Press / Profimedia 

Da biste postigli čvor u stilu Anđeline Džoli na kaputu sa kaišem, sve što treba da uradite je da ukrstite dva kraja kaiša kao što biste počeli da vezujete pertle, zatim preklopite jednu od traka, umotate drugi kraj oko nje i zategnete unutra kako biste ga osigurali.

Anđelina Džoli verzuje kaiš kaputa.
Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia