Slavna dizajnerka i supruga Dejvida Bekam, Viktorija Bekam je još jednom potvrdila da je modna ikona, i to iz mnogo razloga. Njen stil Posh Spice i danas je izvor inspiracije, a pevačica koja je postala dizajnerka je nastavila da pruža različite i besprekorne lekcije o stilu tokom godina. VB formula sada uključuje i povratak otvorenih čizama.

Viktorija Bekam nosi čizme otvorenih prstiju.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tokom svog nedavnog pojavljivanja na večeri Vogue Forces For Change u Londonu sa prijateljicom Evom Longorijom, bivša članica "Spice Girls"najavila je povratak cipela s otvorenim prstima koje su popularizovale Merilin Monro i pin-up devojke 1950-ih vratio se na scenu 2000. godine, a izgleda i 2022.

Kako nositi otvorene čizme poput Viktorije Bekam?

Viktorija Bekam je uparila svoju minimalističku belu haljinu sa čizmama otvorenih prstiju - dizajn koji ima korene u kultnom modelu Balenciaga Speed koji je predstavio Demna Gvasalia 2017. S breauty strane njen izgled je takođe besprekoran: kosa u mekim talasima sa vrhovima boje karamela i šminka u zemljanim bojama.

Sve čizme otvorenih prstiju koje je nosila Viktorija Bekam

Iako trendy čizme za jesen-zimu 2022. favorizuju glomaznu estetiku, britanska pevačica je potvrdila svoj definisan i potpuno lični, prefinjen i elegantan stil, koji je i dalje inspirativan, kao i u slučaju ovih čizama koje je nosila u nekoliko verzija.

Viktorija Bekam u čizmama sa otvorenim prstima.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pored rastegljivih gležnjača, tu su i čizme do kolena od meke kože za klasičniji stil, čizme sa animal printom ili ultra-glamurozne mrežaste čizme koje krasi blistavost kristala.

Viktorija Bekam u bordo čizmama sa otvorenim prstima.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia