S obzirom na to da nam se bliži novogišnja noć i da mnogi žele da zablistaju te večeri, inspiraciju smo potražili na Instagramu poznatih devojaka. Prva koja se izdvojila jeste tekvondistkinja Milica Mandić koja odabrala pravi modni klasik.

Staro nepisano modno pravilo kaže: svaka žena treba da ima u ormaru makar jednu "malu crnu haljinu". I zaista, kada malo bolje razmislite, crna haljina jednostavnog kroja lako može biti "karta spasa" kada ne znate šta da obučete.

Milica Mandić u maloj crnoj haljini.
Instagram 

Jasno je da ne postoji ni jedan komad garderobe koji je postao toliko bitan i nezamenljiv u stilu svake dame kao što je - mala crna haljina.

Još od kako se po prvi put pojavila na stranicama Voga 1920. godine, ona koju je dizajnirala Koko Šanel, ovaj komad odeće ne prestaje da opseda modne misli svake žene. Osnove koje je postavila Koko, 60-ih godina je učvrstila Odri Hepbern, noseći malu crnu uz bisere, krunu na glavi i par oversize naočara.

Poput Odri Hepbern, Milica Mandić odvažila se na bisere, ali ušivene na rubove dekoltea. Haljina A kroja do pola butina i dugih rukava savreno je istakla Miličinu vitku figuru, ali i istančan modni ukus.

U opisu ove fotografije na Instagramu napisala je "U decembru uvek veselo", a nema sumnje da je za novogodišnje prilike ovaj dizajn idealan izbor.

Bilo da preferirate nešto jednostavniji look ili spadate među one koje vole eleganciju, ova kreacija govori sve modne jezike.