Poznata glumica Anđelina Džoli voli da obezbedi kvalitetno vreme sa svakim od svojih šestoro dece. Početak radne nedelje iskoristila je za kupovinu sa 17-godišnjom Zaharom, a majka i ćerka su „uhvaćene” u dobrom raspoloženju na ulicama Los Anđelesa.

I za ovu priliku, Anđelina nije odstupila od svoje prepoznatljive, klasične elegancije u tamnim nijansama, a kao i uvek u njenom stajlingu dominirali su vanvremenski komadi. Ona je kombinovala bezvremenski, crni mantil sa odgovarajućim tamnim pantalonama širih nogavica i uvek modernim gležnjačama na petu.

Kada su mantili u pitanju, Anđelina je posegnula za iskonskom klasikom, a odabrala je Burberry 'Kensington Heritage' model, koji se vešto poigrava sa klasičnim elementima poput kragne sa urezima, duplog kopčanja napred i kaiša u struku.

Anđelina Džoli nosi YSL torbu.
Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, da prati trendove, Anđelina je dokazala svojom torbom preko ramena. To je Saint Laurent velika shopper torba. Prošivena, prevelika torba u crnoj boji sa jasno označenim logom brenda više puta je nazvana „savršenom šoping torbom“.

Kao i njena majka, Zahara se držala isprobanih, ali ipak mladalačkih komada. Tako se njen stajling sastojao od uskih crnih farmerki, ležernog topa sa cvetnim uzorkom, ali tamnih nijansi, i sivog kardigana prebačenog preko ramena. Sve je zaokružila klasičnim, belim patikama.

Anđelina Džoli sa ćerkom Zaharom u šopingu.
Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia