Nakon što je sa svojim 14-godišnjim sinom Noksom Leonom kupila biljke za svoj dom u losanđeleskom naselju Los Feliz, Anđelina Džoli je otišla u kupovinu sa svojim 18-godišnjim sinom Paksom Tijenom. Ovaj put se uputila u lokalnu prodavnicu za kućne ljubimce. S obzirom na to da su Anđelina i Paks izašli iz nje sa krevetom za psa, njeni fanovi sada spekulišu kako je Anđelina dobila ljubimca.

Da li je njena porodica zaista postala bogatija za jednog umiljatog člana ili se možda radilo o kupovini poklona za nekog drugog, još uvek ne znamo, ali znamo da je Anđelina za ovaj odlazak u kupovinu odabrala veoma udoban outfit.

Ili bolje rečeno, spasonosan. U kupovinu je otišla u crnim pantalonama ravnog kroja od materijala s visokim sjajem i klasičnoj beloj majici kratkih rukava. Kombinovala ih je sa crnim mokasinama i najpopularnijom velikom crnom prošivenom torbom modne kuće Saint Laurent koju krasi YSL znak na prednjem delu.

Anđelina Džoli u jednostavnom izdanju.
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Anđelina nam je ovim lookom dala inspiraciju za dane kada ne znamo šta da obučemo, a ne želimo previše da preturamo po garderobi. U tim slučajevima su najbolje rešenje jednostavni i nosivi outfiti sačinjeni od klasičnih komada.

Upravo to Anđelina radi redovno – bira komade sa kojima ne može pogrešiti. Crne pantalone i bela majica su zaista ključno izdanje u kojem sve dame izgledaju dobro, bez obzira na oblik tela i konfekcijsku veličinu.

Anđelina Džoli u beloj majici i crnim pantalonama.
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Isto tako, deo je slojevitom outfita, te se tako može prilagoditi različitim stilovima uz dodatak cipela po izboru kao što su mokasine, gležnjače ili patike, a zatim i nadograditi sakoom, jaknom ili drugim komadima.

Da je Anđelina Džoli prava modna ikona govore i njeni svakodnevni outfiti, a u nastavku možete pogledati samo neke od njih:

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Anđelina Džoli u šopingu u Zari.