Holivudska ikona stila pojavila se prošle nedelje na snimanju filma "Without blood"u Rimu, a svojim se outfitom još jednom uvrstila na spisak modnih izdanja za pamćenje.

Kroz godine poznata glumica Anđelina Džoli je svoj stil odevanja drastično promenila, priklonivši semodnom minimalizmui eleganciji.

Uvek besprekorno odevena, Anđelina ima nekoliko basic komada oko kojih lako stvara svoju modnu priču, a jedan od letnjih komada koji je vrući trend ove sezone je svakako bela ležerna haljina.

Njeno oslanjanje na bezvremenske klasike i njihovo pametno kombinovanje je svaki put dovede do outfita kom se dive žene širom sveta, ali i poznata imena iz sveta mode.

Anđelinina haljina pored kroja koji nikada ne izlazi iz mode, dugmići i kragna, poseduje i zanimljive 3/4 rukave koji se pri dnu šire i tako stvaraju komotniji osećaj tokom nošenja, kom svi težimo naročito kada temperature pređu +35 stepeni.

Ova haljina može vam poslužiti kao sjajna inspiracija ukoliko ste u potrazi za udobnim, ležernim i klasičnim komadom koji nikada ne izlazi iz mode.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia Anđelina Džoli u beloj haljini