Dobro odevanje tokom zime je stvar kombinovanja određenih ključnih komada koji pretvaraju jednostavan izgled u revolucionarni prizor. A ako želite da budete inspirisani outfitima stručnjaka, nema bolje od Olivije Palermo.

Vremenom su dnevni stajlinzi influensera postali vredni modni predlozi koji odgovaraju na večito pitanje 'Šta danas obući?'. Bilo da se radi o mini suknjama i čizmama, haljinama ili pantalonama, Olivijin Instagram je prava riznica modne inspiracije.

Olivija Palermo u trendi stajlingu.
Pacific Press / ddp USA / Profimedia 

Njen najnoviji zvezdani izgled karakteriše odeća koja je savršena za odlazak na posao, šetnju gradom, popodnevni šoping, ručak sa prijateljima ili čak putovanje avionom. Ukratko, ovaj udoban, moderan, šik, ali i veliki sezonski trend praktičan je za sve prilike.

Olivija Palermo u kariranom odelu.
Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Reč je o stajlingu sačinjenom od zaista sjajnih komada – pletenog džempera sa visokom rolkom u karamel boji koji je uvučen u plisirane pantalone sa naglašenim širokim nogavicama. Stajling zaokružuju važni dodaci, cipele sa trendi robusnom i debelom platformom iste su žute boje, baš kao i mala torbica koju je nosila u ruci.

Ali ovaj sjajan i moderan stajling u kom je Olivija prošetala Parizom izdvojio se još jednim trendi komadom koji svi žele ove sezone – mekim teddy kaputom. Olivija je posegnula za predimenzioniranim modelom koji je istakao šik stil celog stajlinga, u sivom tonu koji se pokazao kao odličan kontrastni izbor uz braon nijanse.