Jesenje temperature osvajaju grad i pitanje je trenutka kada će presušiti inspiracija za osmišljavanje chic i cool outfita.

Dunji Jovanić očigledno nikada, jer je uvek tu da nam predstavi neku savršenu odevnu kombinaciju koju bi nosile gotovo sve žene.

Dunja Jovanić u belom odelu i teksas korsetu.
Instagram 

Jedna od najuticajnijih influenserki sa naših prostora, Dunja Jovanić, važi za devojku specifičnog, ali pre svega modernog i urbanog stila odevanja.

Sinoć se na jednom beogradskom događaju pojavila u total belom outfitu koji je bio začinjen trendy teksas korsetom koji ove jeseni doživljaju veliki povratak, a naročito u kombinaciji sa odelima.

Dunja Jovanić u teksas korsetu i belom odelu.
Instagram 

Belo odelo, koje se sastojalo od predugačkih pantalona, što je trenutno trend ove jeseni, i strukiranog blejzera, dopunila je bela Prada torba u obliku trougla.

Dunja Jovanić nosi Prada torbu u obliku trougla.
Instagram 

Ovakvo odelo čini se možete da nosite u svim prilikama. Ako želite da postignete poslovni look uz klasičan kroj odela zaboravite na korset i odlučite se za neku bluzu ili bodi. Kako god ga kombinovali, jedno je sigurno - odelo u beloj boji daće ozbiljnu notu vašem izgledu.