Indija Oksenberg, ćerka holivudske glumice Katarine Oksenberg i unuka princeze Jelisavete Karađorđević, u poslednje vreme oduševljava smislom za modu koji prikazuje na društvenim mrežama.

Indija, koja je inače glumica, a ime je dobila po zemlji u kojoj je rođena na Instagramu često deli fotografije iz svog života, a mi smo primetili njene outfite, za koje mnogi kažu da su bolji od onih koje nose Kejt Midlton ili Megan Markl.

Indija Oksenberg je ćerka holivudske glumice Katarine Oksenberg.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Odmerenost i elegancija najbolje opisuju njen stil. Princezin garderober je ispunjen elegantnim kompletićima, ali i ležernijom odećom poput običnih majica, farmerki i sakoa u interesantnim bojama i dezenima. Svaku odevnu kombinaciju upotpuni aksesoarima i uvek sve outfite iznese elegantno, damski i sa stavom.

U junu ove godine, glumica je viđena na ulicama Njujorka sa majkom, prvi put nakon izricanje presude vođi kulta NXIVM Kitu Ranijeriju, čija je bila članica. Indiju su paparaci fotografisali u lepršavoj prljavo roze haljini, dugih rukava sa bež šarama. Ovu haljinu je iskombinovala sa bež sandalama i belom Prada torbicom.

U aprilu, Indija je sve prisutne oduševila cvetnom haljinom kada se pojavila u Los Anđelesu na svečanoj večeri povodom dodele nagrada „Šampioni za decu“. Ona je tom prilikom zasenila zvanice bež haljinom kratkih rukava sa motivima cveća. Uz nju je nosila crne, elegante sandale sa štiklom.

Indija Oksenberg je unuka princeze Jelisavete Karađorđević.
Kathy Hutchins / Alamy / Alamy / Profimedia 

Još jedna kreacija koja nam je zapala za oko i dokazala da Indija ima besprekoran stil jeste crvena dugačka haljina sa karnerima. Dubok dekolte i šlic po sredini, nimalo nisu delovali vulgarno na glumici, naprotiv bila je veoma elegantna.

Inače, Indija je bila deo zloglasne sekte NXIVM, a svoje iskustvo podelila je kroz dokumentarac „Seduced: Inside the NXIVM Cult“ koji je šokirao javnost.

U januaru 2015. godine se Alison Mak, glumica iz serije „Smallville“, obratila Indiji i pozvala je da se pridruži tajnom kultu, koji je opisala kao sestrinstvo.

Indija je tada živela sa Alison u Albaniju, gde je i bilo sedište grupe, a morala je da joj kuva i čisti i potpuno joj se povinuje. Na kraju se izgladnjivala, jer joj je rečeno da dnevno ne sme da unosi više od 500 kalorija.

Tada je imala samo 19 godina i već su polako krenuli beskrajni časovi zvani „nastavni plan i program“, a koji su podrazumevali nedostatak sna i toliko malo hrane da je izgubila sposobnost kritičkog i nezavisnog razmišljanja.

Unuka princeze Jelisavete Karađorđević bila je u kultu.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ono što nije shvatala jeste da je dovedena da postane robinja vođe NXIVM-a, Kita Ranijerija koji ju je redovno seksualno iskorišćavao.

Njena majka je 2017. godine u želji da pomogne ćerki, izašla u javnost i tada je razotkrila Kita Ranijerija i njegov kult. Ona je svim silama uspela da prikupi silnu dokumentaciju, te se sledeće godine sastala sa tužiocima, što je pomoglo u istrazi protiv njega i dovelo do njegovog hapšenja u martu 2018. Proglašen je krivim, kasnije te godine je osuđen na doživotnu kaznu.

Instagram, Kathy Hutchins / Alamy / Alamy / Profimedia Za unuku princeze Jelisavete Karađaorđević kažu da ima bolji stil od Megan i Kejt.