Verujemo da ste već pripremili svoj garderober za nastupajuću letnju sezonu, ali isto tako znamo i da dodatne inspiracije nikad nije na odmet.

Domaći influenseri i modni gurui su već obavile svoj domaći zadatak i pronašli komade garderobe i kombinacije koje će biti posebno aktuelne ovog leta. Ono što na prvu primećujemo, stilski minimalizam vlada više nego ikada feedovima Instagram devojaka.

Čak i neke od onih koje vole da eksperimentišu sa modom, a naročito tokom leta kada su high-street radnje okupane razigranim bojama, ove sezone svoj stil izražavaju kroz nešto svedenije i mirnije outifte.

U nastavku potražite inspiraciju za letnji minimalistički stil domaćih influenserki!

Una Krlić

Kao jedna od must boja minimalističkog stila jeste krem, a Una zna kako da na najbolji način spoj udobno i trendy - stvaranjem monohromatskog outifta.

Ukoliko znate pravilno da kreirate stajling u jednoj boji imate priliku da svoj outfit dovedete do više lestvice sofisticiranosti i šika, kao što je to učinila i Una!

Mina Milutinović

Ukoliko samo zalutate na njen Instagram feed, lako ćete zaključiti da je Mina pobornica minimalizma. Zemljane boje su njen zaštitni znak, a ovog leta bira i pruge.

Outfite redovno zaokruži interesantnim aksesoarom, npr. naočarima, a ovoga puta je to učinila slamnatom mini torbom.

Svetlana Bjelan

Još jedan primer da je monohromatski look više nego poželjan ovog leta. Krem pantalone i top stvaraju outfit za kojim će se svi okrenuti, bez mnogo truda.

Sva lepota monohromatskog i minimalističkog načina odevanja je u oslobađanju potrebe za slaganjem boja.

Aleksandra Bojović

Domaća poznata trendseterka Aleksadra Bojović se priključuje favorizovanju minimalističkog stila.

Za elegantan outfit sa dozom ležernosti, kakvim odiše voljeni francuski stil, pravi odličan balans uz odabir krem-bele kombinacije, zaokružene patikama.

Nađa Popivoda

Iako se u ormanu jedne od naših influenserki mogu pronaći raznobojni modni komadi kojima obožava da se poigrava, ovog leta je već nekoliko puta pokazala da se odlično snalazi i u minimalizmu.

Klasična letnja bela haljina i svilena pidžama su samo neki od komada koje ćemo ovog leta iskopirati od Nađe!