Novo izdanje teniskog turnira Vimbldona očekivano nisu želeli da propuste članovi britanske kraljevske porodice, koji su pokrovitelji teniskog kluba All England, na čelu s Kejt Midlton i princom Vilijamom.

Slavni par je iz kraljevske lože posmatrao teniski meč Novaka Đokovića, a britanska miljenica i ovoga puta privukla je pažnju svojim modnim odabirom.

Kejt Midlton i princ Vilijam na meču Novaka Đokovića.
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia 

Na tribinama Vimbldona vojvotkinja od Kembridža plenila je elegancijom u plavoj haljini s belim tufnicama, a i ovim izdanjem jasno je dala do znanja koji je njen novi omiljeni brend.

Reč je o haljini dizajnerke Alesandre Rič kakvim britanska miljenica od 2018. godine pokazuje naklonost. Kejt komade sa njenim potpisom nosi na svim važnim događajima - pored McQueen-a, naravno.

U svojoj kolekciji u ormaru Kejt danas ima pozamašan broj haljina s njenim potpisom, a i poslednjom u nizu uspela je da zaraditi komplimente da je "ukrala" ideju od modne ikone koju svi obožavaju - princeze Dajane.

Romantičan, retro stil haljine, osim tufnastim dezenom, dodatno je naglašen plisiranim detaljima i puf rukavima. Ceo stajling vojvotkinja je zaokružila belim komadima, poput bisernih minđuša, torbice s potpisom britanskog brenda Mulberry i visokih, slingback cipela čiji se status glavnog trenda za leto 2022. u izdanju Kejt Midlton samo potvrdio.

U nastavku pogledajte kako to izgleda kada se vojvotkinja Kejt Midlton ugleda na princezu Dajanu:

Aaron Chown / PA Images / Profimedia Kejt Midlton oduševila je plavom haljinom na Vimbldonu 2022.