Novak Đoković trenutno učestvuje na Vimbldonu, a njegova supruga Jelena Đoković mu je velika podrška na tribinama. Jelena se na meču svog supruga pojavila u kombinaciji kojom je mnoge zadivila, a naročito komad koji ne viđamo tako često.

Bez obzira na to da li je u pitanju crveni tepih, poslovna prilika ili teren, supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića uvek je savršeno obučena, a to je dokazala i na jučerašnjem meču u Londonu.

Jelena Đoković u kimonu na Vimbldonu 2022.
Aaron Chown / PA Images / Profimedia 

Jelenu smo u poslednje vreme mogli često da viđamo u trendi komadima, a rekli bismo da nastavlja da kombinuje i nosi trendove koje nam donosi ovo leto.

Novakova supruga pojavila se u belim pantalonama, srebrnoj bluzi, espadrilama u crvenoj boji, a ceo look zaokružila je šarenim kimonom koji se na rubovima završava dugačkim resama.

Kimono je takav modni komad da bez obzira odlučite li se za neki svileni, cvetnog dezena sa resama ili laneni sa etno motivom, budite sigurni da ćete biti primećeni.

Iz Londona nam je stiglo pregršt modnih preporuka za leto 2022, a sada sa nestrpljenjem čekamo sledeći meč Novaka Đokovića i Kamerona Norija koji će odmeriti snage u polufinalu Vimbldona, a do tada evo još nekoliko stajliš izdanja Jelene Đoković:

James Veysey / Camerapress / Profimedia, Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia Jelena Đoković modne kombinacije sa teniskih mečeva