Na Instagramu je svi poznaju kao Jasmina In Belgrade, a ne bismo se bunili kada bi Jasmina Šupeljak bila zaštitno lice stila srpske prestonice.

Njen ukus za modu je daleko primećen, a stav, način života i autentičan stil bez kopiranja ikoga ili ičega učinili su je cenjenom, naročito u fashion krugovima.

Ne voli uniformisanost i, čini se, izbegava modni kukavičluk, dok veoma podržava hrabrost i svaki novi "izlet" koji unosi novi duh u ženski stil.

Tako je i ovaj početak leta odlučila da obeležim jednim fashion komadom koji nikada ne izlazi iz mode, a u pitanju je naravno - kombinezon.

Kombinezone već nekoliko sezona viđamo na popularnim modnim revijama, na modnoj sceni generalno, i kako se čini ne nazire im se krah. Jedan od razlog zbog su toliko voljeni među zaljubljenicama u modu jeste taj, da i pored toga što laskaju svakoj figuri izgledaju, su veoma praktični jer su jedan od onih komada koji "nosi" celu kombinaciju.

Naravno, još jedan razlog je, i zbog toga što ga gledamo kao "spas u zadnji čas" koji nam garantuje da ćemo u 5 minuta izgledati odlično.

Jasmina Šupeljak je Beograđanka sa najviše stila.
Instagram 

Jasmina Šupeljak se odlučila za maslinastozelenu boju, kao stvorenu za gradsku šetnju ili matine sa prijateljima.

Casual styling u zemljanoj boji, koji je istakao njenu vitku figuru, začinila je efektnim sandala u zlatnoj boji i tako na brz način ležeran komad učinila pogodnim i za večernje prilike.

Najstilizovanija Beograđanka gotovo da nema stilskih grešaka, a to je uspešno dokazala i ovim trendy outfitom, a još neka njena upečatljiva modna izdanja pogledajte u nastavku:

screenshoot/instagram Jasmina Šupeljak modne kombinacije