DA LI JE OVO NJENO NAJROMANTIČNIJE IZDANJE? Čuvena Keri Bredšo u haljini u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled

Na setu nastavka "Seksa i grada" Sara Džesika Parker pojavila se u romantičnoj haljini koja je oduševila žene.

Sara Džesika Parker, Seks i grad, Keri Bredšo
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Voleli "Seks i grad" ili ne, činjenica je da je ova serija pomerila granice kada je moda u pitanju.

Čuvena Keri Bredšo spaja nespojivo i nosi sa takvom lakoćom, te ne čudi što su mnoga izdanja stilska inspiracija milionima.

Sada se pojavila na setu nastavka serije u izdanju u koje smo se zaljubili na prvi pogled i definitivno rekli: da li je ovo najromantičnija haljina ikada?!

Tamno plava haljina je tipičnog A - kroja, sa cvetnim uzorkom, a ceo look upotpunila je čipkanim topom i prepoznatljivim talasima u kosi koji su dali dodatnu nežnost celom outfitu.

keri bredso u romanticnoj haljini
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Haljina je imala došivene dodatne volane koje su dodale volumen donjem delu, a ovako nešto savršeno pristaje svakoj građi, jer uspešno sakriva "nedostatke".

keri bredso u romanticnoj haljini
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Vanvremenska haljina inspirisana je glamurom starog Holivuda, a posebno se dobro kombinuje uz visoke potpetice ili klasične modele sandala.

Ovo naravno nije prvi put da nas je Sara Džesika Parker oduševila svojim modnim odabirima, a još neka njena izdanja pogledajte u galeriji ispod:

T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Diane Cohen / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Modna izdanja Sare Džesike Parker

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1