Za vreme Venecijanskog filmskog festivala Penelope Kruz pokazala je neke zaista nezaboravne stajlinge na crvenom tepihu, ali i izvan njega mogla je da se pohvali stilski doteranim kombinacijama.

Modnim znalcima za oko je zapao crveni pulover koji predstavlja zaista upečatljiv modni komad.

Reč je o Šanelovom puloveru jarke boje i vrlo zanimljivog detalja u vidu imena brenda ispisanim sjajnim cirkonima.

Šanel je ovaj pulover predstavio u sklopu kolekcije za proleće i leto 2021, a Penelope, koja je i ambasadorka tog brenda, nosila ga je uz farmerke visokog struka kao i crne cipele s visokim potpeticama. Stajling je upotpunila povećom crnom torbom.

penelope kruz u crvenom puloveru
VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ipak, modnim znalcima ovaj pulover je odmah delovao poznato te se vrlo brzo povezalo kako je isti taj modni komad nosila jedna od najlepših članica kneževske porodice, Šarlot Kaziragi nekoliko meseci pre.

Naime, unuka Grejs Keli i ćerka princeze Karoline od Monaka, prošlog proleća po prvi put se našla u ulozi modela i postala Šanelova ambasadorka.

Šarlot je snimila modnu kampanju i idiličnim predelima kneževine Monako, a na jednoj od fotografija nosi upravo spomenuti crveni pulover kombinovan sa sjajnim pantalonama od tvida.

Upravo ta kombinacija otkriva svu lepotu transformacije Šanelovog pulovera. I dok je kombinovan s pantalonama u stajlingu Penelope Kruz odlično funkcioniše kao kao kežual modni komad, u kombinaciji sa sjajnim pantalonama od tvida transformiše se u neverovatno elegantan i šik odevni predmet.

Osim odličnom kombinacijom, Penelope je oduševila besprekornom figurom koja nikome nije promakla, a u galeriji u nastavku teksta pogledajte još njenih fotografija.

Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Penelope i Havijer sa decom