Iza nas je još jedan Sarajevo Film festval.

Ove godine, na crvenom tepihu našle su se neke od najvećih domaćih i stranih zvezda, a posebnu pažnju privukao je i Bono Voks, frontmen poznatog benda U2 koji je poznat kao veliki zaljubljenik u Sarajevo.

Festival su obeležila više nego sjajna ostvarenja, a poslednjeg dana prikazan je i film "Toma" Dragana Bjelogrlića o životu pevača Tome Zdravkovića.

Na premijeri smo ponovo mogli da vidimo poznata lica iz javnog sveta, a glamur nije izostao ni ove večeri. Ipak, pažnju na crvenom tepihu ovog puta ukrale su dve dame - voditeljka Jovana Joksimović i glumica Tamara Dragićević za koju su mnogi rekli da je imala najlepšu haljinu na festivalu.

Naime, Jovana je došla kao podrška svom suprugu Željku Joksimoviću koji je radio kao producent i kompozitor na filmu, a Tamara se pojavila u društvu svog supruga Petra Benčine, koji nije skrivao ponos zbog uloge supruge u gorepomenutom filmu.

tamara Dragicevic i petar bencina
printscreen/instagram 

Glumica se pojavila u svetlucavoj beloj haljini sa dubokim V izrezom i suptilnim šlicem, a njeno izdanje najkaraće se može opisati - glamurozno, elegantno i spektakularno.

tamara dragicevic sa suprugom na sarajevo film festivalu
printscreen/instagram 

Tamarina haljina veoma podseća na neke od najlepših toaleta Šarliz Teron ili Najomi Vats na dodelama Oskara.

tamara dragicevic
pritnscreen/ instagram 

Sa druge strane, Jovana se odlučila za hot pink haljinu dubokog šlica i pufnastim rukavom.

jovana joksimovic na sarajevo film festivalu
printscren/instagram 

Elegantna kombinacija upotpunjena je sa minimalno nakita, samo sat i 2 narukvice - od kojih je jedna zlatna, a druga srebrna. Voditeljka je takođe odabrala klasičnu šminku i crveni karmin, a modni znalci znaju da je crveno - ružičasta kombinacija jedna od dobitnih poslednjih godina.

Naravno, slobodno možemo reći i da je ovogodišnji festival filma u Sarajevu pored okupljanja poznatih ličnosti bio u znaku sjajnih modnih izdanja slavnih žena Jasna Đuričić, Katarina Radivojević, Anđela Jovanović, pa sad i Jovana Joksimović i Tamara Dragičević  oduševile su izborom haljina za crveni tepih.

U galeriji ispod pogledajte još neka izdanja naših poznatih glumica sa crvenog tepiha, kao i deliće atmosfere sa Sarajevo Film festivala.

screenshoot/instagram Katarina Radivojević i Anđela Jovanović na Sarajevo film festivalu