OVE TORBE SE ISPLATI KUPITI: Izdvojili smo 20 najlepših iz ponude omiljenih brendova koje će se uklopiti uz svačiji stil

Tražite torbu koju ćete nositi večno? Pogledajte naših 20 predloga iz aktulenih kolekcija omiljenih brendova!

Claire Guillon / Camerapress / Profimedia

Mnogi modni znalci reći će da su dobra torba i cipele mnogo bitniji od bilo kog drugog komada garderobe. I u pravu su! Jer, kada imate dobru torbu i kvalitetne cipele, možete da obučete bilo šta - i izgledaćete dobro.

Iako se trendovi menjaju iz trenutka u trenutak, postoje neki koji nikada ne izlaze iz mode, a bezvremenski modeli torbi su definitivno uvek na vrhu liste prioriteta. Ohrabreni ovim, odlučili smo da proverimo šta se krije u ponudi naših omiljenih brendova, a moramo priznati da smo prilično oduševljeni raznolikim asortimanom koji nudi za svakog ponešto.

Složićemo se da klasika nikada ne izlazi iz mode i zato takve torbe moraju biti u vašoj kolekciji. Primera radi, jednostavni modeli neutralnih boja idealan su izbor za sve ljubiteljke minimalističkih kombinacija, ali i, ako odlučite da nosite upečatljive modne priče, u pomenuti stajling lepo će se uklopiti i neutralnija torba.

Što se tiče dizajna, pored mini modela, ove sezone su se vratile velike torbe koje su veoma praktične, pa ćete lako pronaći model koji najbolje odgovara vašem stilu i potrebama.

Pored klasičnih varijanti, dobar ulov su i trendi modeli, a kako je leto u punom jeku, predlažemo komade jarkih boja upotpunjene efektnim detaljima. To su torbe koje 'nose' celu kombinaciju, pa se šik stajling vrlo brzo završi, a to nam se posebno dopada.


Stoga, kako bismo vam pomogli da odaberete idealnu torbu koju ćete nositi dugi niz sezona, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita po različitim cenama, a na vama je da odaberete novi omiljeni model!

fashionandfriends.com Torbe za leto 2022 iz aktuelnih kolekcija omiljenih brendova!