STRADIVARIUS, ZARA Crvene torbe za leto 2024.

Crvena je proglašena bojom sezone, ali nismo svi spremni da ovu intenzivnu boju nosimo od glave do pete. Čak iako nam se sviđa, malo nam je preintenzivna crvena za haljinu ili sako. Ali boja je i dalje više nego privlačna, čak i u manjim dozama i mali detalj odeći će dati dobru dozu interesovanja, čak i dramatičnosti. Možda je zbog toga najpopularnije koristiti ovu vatrenu, strastvenu, upečatljivu boju u homeopatskim količinama, zbog čega su crvene cipele i tašne odličan način da je nosite.

Groznica za sve nijanse crvene ne jenjava otkako je prošle godine prošetala praktično svim modnim pistama. Sada, leti, u prvom planu su njene najvatrenije nijanse, crvene kao trešnja ili paradajz, a crvena torbica je najjednostavniji način za nošenje. Ova boja će uvek privući pažnju i pobuditi emocije, čak i kada je nosimo u najmanjim količinama, na primer kao ruž za usne.

Brojni brendovi su se zato bacili na dizajn crvenih tašni. Bilo da tražite torbu za svaki dan, skuplji komad koji će biti dugoročna investicija (crvena je bezvremenska), romantičnu clutch torbicu za večernji izlazak ili torbicu od lakirane kože, pogledaj ponudu u galeriji na početku teksta.

Bonus video

Tamara Kalinić nosi bordo torbu instagram/tamara

Izvor: Wanted A.N.