Dobrih tašni nikad nije dosta, no u isti mah moramo da priznamo da je jedan dobar model bolja investicija nego 15 torbi koje nikada nećete nositi ili ćete imati problem da ih kombinujete. 

Naravno, dobra investicija ne znači i prazan novčanik, jer pojedini high-street brendovi svojom ponudom modela apsolutno mogu da pariraju skupim dizajnerskim.

U prilog toj tvrdnji je i Mango tašna koja je gotovo preko noći postala predmet želja svih trendseterki.

Model koji 1/1 izgleda kao dizajnerski komad deo je nove kolekcije, a oblik polumeseca koji je gospodario uličnom modom prošle godine nastavio je svoju dominaciju i u 2024. 

Mango tašna je hit.
MANGO 

Pročitajte još: 9 MODERNIH KOMADA KOJE SVAKA POSLOVNA ŽENA NOSI: Od pantalona, preko torbe do nakita, a jedno nikad ne zaborave

Luksuzna tašna košta oko 46 evra, i sigurni smo da će postati ona koju ćete svakodnevno birati za chic kombinacije. 

Mango tašna zaludela je trendseterke.
MANGO 

Na spoju ručke i ‘tela’ torbe nalazi se i efektan, a opet decentan detalj u obliku čvora, koji dodatno podiže ovu torbicu na stilskoj lestvici, a zbog neutralnih tonova, ovaj komad može se uklopiti u svačiju garderobu i stil, te je kao takav odlična zamena za daleko skuplje high-end polumesec torbe od kojih nijedna nije ispod par stotina evra.

Mango tašna je alternativa skupljim.
MANGO 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Tamara Kalinić nosi bordo torbu instagram/tamara

Izvor: Wanted J. S.