Ništa tako ne zaokruži outfit kao dobar izbor aksesoara. Sigurno smo da ste hiljadu puta videli primere na kojima devojke, čak i u casual izdanjima izgledaju fantastično upravo zahvaljujući dobrom odabiru nakita ili tašne

Naravno, kako je sezona sniženja, ovo je dobar trenutak da sebe obradujete modelima koji su vam već neko vreme u fokusu, no to ne znači da ne treba da bacite pogled i na nove kolekcije zbog kojih već sada poručujemo: "Take my money, now!".

Ovog puta smo izdvojili Zarine tašne koje možda nisu na sniženju, ali nisu ni toliko skupe da će vam oštetiti budžet, a koje su vredne investicije upravo jer ćete moći da ih nosite godinama.

Pročitajte još: OGROMNO SNIŽENJE TORBI U ZARA I RESERVED RADNJAMA: Izdvojili smo tote modele - najskuplja je 2,590 dinara

Neki klasični modeli sada su došli u novim bojama, te ne bacite pogled na naše favorite koji će fantastično izgledati uz sve što imate u ormaru.

ZARA Pogledajte nove Zara modele koji su nam na listi favorita za 2024.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Tamara Kalinić nosi bordo torbu instagram/tamara

Izvor: Wanted J. S.