Prava zima konačno je tu, a to znači samo jedno - vreme je da izvadite iz ormara omiljene šalove i ešarpe i da se dobro utoplite.

Ove godine u fokusu trendseterki su oversized modeli, pogotovo u zemljanim tonovima koji se lako kombinuju uz sve što imate u ormaru.

Međutim, akcenat je i na načinu vezivanja, odnosno "obmotavanja", što nam nije promaklo dok smo prelistavali Instagram feed.

Šalovi su bitan deo zimskih outfita.
instagram/kate.lumo 

Iako postoji mnogo načina da šal zamotate, čini se da su 5 posebno u fokusu. Na prvom mestu je definitivno neodoljiva balaclava koja je jedan od najvećih trendova za zimu.

Na ovaj način vaš outfit će u trenutku dobiti romantičnu notu, i francuski šmek, te ne čudi što tutorijali za ovaj stil vezivanja imaju milione pregleda. 

Pogledajte kako se šal vezuje na ovaj način:

Pročitajte još: JEDINA 3+ NAČINA NA KOJA TRENDSETERKE NOSE ŠALOVE OVE ZIME: Oversized modeli su MUST, a "balaclavu" ćete odmah KOPIRATI

No, pored romantične "baklave", popularna su još tri stila koji su klasični i elegantni, te nema sumnje da će vaša kombinacija, makar to bile farmerke i puffer jakna izgledati svedenije i modernije.

Reč je o: brzom zamotavanju kada je "čvor" sa strane, "the pull through", prednji čvor i kroasan. 

Pogledajte kako da ih dobijete, a na kraju teksta bacite pogled i na izbor šalova u omiljenim highstreet radnjama.

Šalovi koji su u modi za zimu 2024.

calliope Šalovi koji su u modi za zimu 2024.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

KAKO SE NOSI ŠAL NA MODERAN NAČIN: Za dve sekunde možete da napravite i toplu kapuljaču  Tiktok/sweastyle

Izvor: Wanted J. S.