TORBE KOJE SU SADA NA SNIŽENJU, A NOSIĆETE IH GODINAMA: Otkrijte trendi modele po povoljnijim cenama

I omiljeni brend dama u Srbiji - Mona ima sjajnu ponudu tašni koje su sada na sniženju!

Mona tašne na sniženju koje ćete nositi godinama
Shutterstock 

Sećate li se možda kada ste poslednji put negde izašli bez torbe? Još uvek premotavate film? Upravo o tome pričamo! Zaista je mnogo teško bilo gde krenuti bez omiljenog ženskom aksesoara koji daje neku sigurnost i osećaj da, i kada outift nije na najvišem nivou, uvek možemo da se oslonimo na njega.

Sezonsko sniženje je još uvek aktuelno i ovih dana dostiže najvišu tačku popusta, što nije loše za iskoristiti za komad u koji vredi uložiti malo više novca, a to je svakako kožna tašna.

Oduševila nas je snižena ponuda lokalnog brenda Mona koja nudi nešto za baš svakičiji ukus. Tu su nešto manji modeli za večernje izlaske, ali i tašne srednje veličine, koje su idealne za posao i svakodnvne aktivnosti.

Torbica koju se uvek isplati kupiti bi trebala biti praktična, svestrana i elegantna, ali i laka za kombinovanje s drugim komadima iz ormara.

Ipak, uvek je poželjno upravo torbicom "razbiti" ceo outfit, tako što ćete se odlučiti za boje vibratnijih nijansi. Za minimaliste, postoji mnogo opcija u klasičnim nijansama koje će se za početak sjajno uklopiti u svačiji stil.

Želite da saznate više o sniženim modelima brenda Mona? Chekirajte galeriju u nastavku!

MONA Mona torbe na sezonskom sniženju.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši