Sećate li se možda kada ste poslednji put negde izašli bez torbe? Još uvek premotavate film? Upravo o tome pričamo! Zaista je mnogo teško bilo gde krenuti bez omiljenog ženskom aksesoara koji daje neku sigurnost i osećaj da, i kada outift nije na najvišem nivou, uvek možemo da se oslonimo na njega.

Sezonsko sniženje je još uvek aktuelno i ovih dana dostiže najvišu tačku popusta, što nije loše za iskoristiti za komad u koji vredi uložiti malo više novca, a to je svakako kožna tašna.

Oduševila nas je snižena ponuda lokalnog brenda Mona koja nudi nešto za baš svakičiji ukus. Tu su nešto manji modeli za večernje izlaske, ali i tašne srednje veličine, koje su idealne za posao i svakodnvne aktivnosti.

Torbica koju se uvek isplati kupiti bi trebala biti praktična, svestrana i elegantna, ali i laka za kombinovanje s drugim komadima iz ormara.

Ipak, uvek je poželjno upravo torbicom "razbiti" ceo outfit, tako što ćete se odlučiti za boje vibratnijih nijansi. Za minimaliste, postoji mnogo opcija u klasičnim nijansama koje će se za početak sjajno uklopiti u svačiji stil.

Želite da saznate više o sniženim modelima brenda Mona? Chekirajte galeriju u nastavku!

MONA Mona torbe na sezonskom sniženju.