Torbe su mnogima slabost jer je tako lako zaljubiti se u njih na prvi pogled. Međutim, u jednom trenutku obično odlučimo da uložimo u dugotrajnije modne dodatke, a ne u nefunkcionalne modele. Srećom, ove jeseni u trendu su neki basic modeli.

Od savršene torbe za posao do minimalističkih modela, ova 3 trenda dominiraće jesenjim kombinacijama, ali viđaćemo ih i u drugim godišnjim dobima.

1. Veliki ceger

Velike torbe više ne služe samo za posao i treninge. Svakodnevna torba viđena je na modnim pistama za jesen 2022. kod brendova The Row, Khaite i Brandon Maxwell. Nosi se praktično, pa uložite u torbu u koju odjednom stane punjač za mobilni, novčanik, kišobran i nekoliko ruževa za usne.

2. Torba preko ramena

Svaka kolekcija torbica treba bezvremensku torbu preko ramena, bez obzira na godišnje doba. Ako ste u potrazi za novom, razmislite o modelu u stilu 90-ih. Izgleda posebno chic s neutralnim jesenjim tonovima i lako prelazi iz dnevnih u večernje prilike. 

3. Party torba

Ponekad vam jednostavno treba malo šljokica. Trend sparkly torbi prisutan je već neko vreme, ali zadržaće se ove jeseni. Takvi modeli daće vam savršen finiš za večernji izlazak.