Predviđanje koje će boje biti hit u predstojećoj sezoni nikada nije lak zadatak za modne stručnjake. Ipak, tvrde da su najnovije dizajnerske kolekcije pokazale u kom pravcu će ići jesenji trendovi i da će, kada su torbe u pitanju, narednih meseci preovladati nekoliko hit nijansi.

Neutralne nijanse prikrivenog luksuza

Neutralne nijanse poput tamno braon, bež, maslinasto zelene i krem trenutno su jedan od glavnih trendova. Ovakvu popularnost uživaju zbog lakog uklapanja uz bilo koju odevnu kombinaciju i činjenice da dolaze sa primetnom dozom šika. Pogotovo ako se umesto klasičnih odlučite za modele upečatljivog dizajna, dimenzija ili teksture!

Svetlo crvena za dodir elegancije

Označena kao „starija sestra Barbiecore trenda“, svetla crvena nalik paradajzu je upečatljiv trend koji dolazi sa većom dozom elegancije. Ove sezone gotovo da nema dizajnerske kolekcije koja se ne može pohvaliti bar jednim komadom ove upečatljive nijanse, koja će biti pravi statement komad svakog outfita u neutralnim tonovima.

Tekas i na torbama!

U 2023. važi jasno pravilo - ne možete preterati sa količinom teksasa koju ćete uključiti u svoj stajling. Pa, zašto ovo pravilo ne primeniti i na tašne?

Modne piste su nam pokazale da će torbice u nijansama teksas plave biti jedan od najvećih hitova ove jeseni, koje će poslužiti kao najefikasniji način da oživite svaki osnovni outfit.

Metalik nijanse će oživeti svaki stajling

Tašne, cipele, kaiševi i ostali aksesoari oduvek su dobrodošli u metalik verzijama, a to svakako važi i ove jeseni. Tašne metalik dizajna same će oživeti svaki stajling, a uparene sa trendy parom baletki ili mokasina sa metalik elementima činiće apsolutno hit modnu kombinaciju.

Pastelne nijanse umesto dopaminskog odevanja

Od Jilla Sandera do Fendi, dizajneri pokazuju kako ovog proleća vraćaju naglasak na meke pastelne nijanse koje dolaze kao malo suptilniji nastavak prošlosezonskog velikog hita dopaminskog odevanja. U svakom slučaju, koju god nijansu da izaberete iz ove vesele palete, sam pogled na ovako efektnu torbicu garantovano će vam podići raspoloženje!

 Bonus video

Tamara Kalinić nosi torbu u hit boji jeseni 2023

Tamara Kalinić nosi bordo torbu instagram/tamara