O putu na Karibe princa Vilijama i Kejt Midlton se još uvek priča. Posebno se pridaje pažnja onome što su britanski prestolonaslednik i njegova supruga nosili tokom tih osam dana.

Najviše pažnje, kao i uvek, pobrala je vojvotkinja od Kembridža koja je tokom putovanja na Belize, Jamajku i Bahame ponela čak 17 različith modnih izdanja, ali i samo dva para sunčanih naočara.

Jedan Kejtin par naočara posebno je privukao pažnju, a pripada kolekciji nezavisnog britanskog brenda Finlay, koji je vrlo brzo postao omiljena marka britanske kraljevske porodice. Model koji je vojvotkinja od Kembrdiža nosila je rasprodat za manje od 24 sata.

"Bilo je tako divno videti da Kejt nosi Henrietta naočare - izgledala je predivno", rekao je suosnivač brenda Dejvid Lokhed za People.

Kejt Midlton je na karipskoj turneji ponela 17 outfita i samo 2 modela naočara.
i-Images / Eyevine / Profimedia 

"Kao britanski brend, bilo je divno videti jednu od najprepoznatljivijih članica kraljevske porodice da je odabrala da nosi naš dizajn", dodao je.

Kejt se odlučila za klasičan oblik cat-eye u svetlijoj boji za njen pretposlednji outfit u karipskoj turneji. Naočare su ručno izrađene od luksuznih italijanskih Mazzucchelli acetatnih okvira sa Zeiss staklima s punom UVA zaštitom. Ove naočare koje koštaju oko 200 evra rasprodale su se za manje od 24 sata nakon što ih je vojvotkinja nosila na Bahamima.

Kejt Midlton nosi popularne naočare britanskog brenda.
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Naočare je nosila s vintage haljinom britanskog brenda Rixo, s neutralnim espadrilama i zlatnim minđušama lokalne dizajnerke Nadie Kembel.

Brend naočara osnovan je 2012. godine i pokrenuli su ga Dejvid Lokhed i njegova tri prijatelja, a ubrzo su postali omiljeni brend kraljevske porodice. Megan Markl ima nekoliko modela, među kojima je i Henrietta samo u crnoj boji.

Kejt Midlton nosi naočare brenda Finlay koje su nakon njenog pojavljivanja rasprodate za 24 sata.
PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia 

Naočare dizajnira suosnivač i kreativni direktor Dejn Batler u njihovom studiju u Sohou, ali ručno se izrađuju u italijanskim Alpima.