Šeširi su modni komad koji će svaku odevnu kombinaciju podići na jedan viši nivo i uneti u nju dašak elegancije i posebnosti.

Ove jeseni, poznavaoci mode kažu da su potpuni modni hit koji će biti rado viđen uz razne stilove oblačenja.

Jesen je, kao što često ističemo, veoma inspirativna kada je u pitanju moda i kombinovanje različitih odevnih komada, ali i modnih dodataka.

jesenji modni stajling
Instagram 

Zanimljive kape i šalovi upotpuniće autfite i istaći vaš stil. A svakako najelegatniji među njima je klasičan šešir koji nikada ne izlazi iz mode.

Vuneni šeširi ove jeseni daće posebno romantičnu notu vašim outfitima, pa je vreme da već sad sebi nabavite jedan, koji će u potpunosti predstavljati vaš stil!

jesenja modna kombinacija
Instagram 

Monohromatski krem look je kao stvoren za jesen! Ovaj stajling ima mnogo dobrih strana, i sve mi bismo trebale da se radujemo ovom staro-novom trendu, jer ova kombinacije je pogodna za sve prilike ukoliko joj prirodate šešir!

krem modna kombinacija
Instagram 

Uz par sitnih izmena, od savršenog poslovnog možete postiči kežual dnevni stajlinga koji kombinuje kaput+patike+šešir. Reklo bi se, ništa ni sa čim ne ide? Modne zvezde ne misle tako!

opustena dnevna kombinacija
Instagram 

 Bonus video

TAJNA IZRADE ŠEŠIRA NALAZI SE U OVOJ RADIONICI STAROJ CEO VEK! Šeširdžija: Kupujemo materijal iz poslednjih fabrika u Evropi Kurir televizija