MUZIČKI HEDONIZAM: Novi singl dua Soul3000 teleportovaće vas pravo na MORE

Koliko god žudeli za morskom plažom, ove godine mnogi od nas je neće videti. Ali, tu je crnogorski duo Soul3000, koga čine Hamid Nišić i Nikola Rajović, sa svojom numerom Stihija.

Unsplash

“Stihija” je prvi single projekta Soul3000 na kome gostuje autor i producent Stefan Pantović. Soul3000 je saradnja između mladog producenta Hamida Nišića (Soulastik) i Nikole Rajovića nastala u želji da se produkuje moderan izraz kroz savremenu soul muziku.

Kako Nikola kaže, žanrovski tu neće biti ograničenja - od trapa preko novog disco-a do electro zvuka, jer cene razne muzičke pravce i pokušavaju da sve to objedine na neki način.

https://www.youtube.com/watch?v=aGQZYoSMnVw

Stihija” je nastala na samom početku naše saradnje i želje da uradimo verziju odnosno remix za pjesmu “Pas odlazi u raj” Stefana Pantovića. Pošto je nova verzija dobila svoj život i pošto smo na neki način postali opsjednuti novim vajbom, odlučili smo da remiks plasiramo kao poseban projekat kako bi proširili zajedničku publiku. Singlom “Stihija” dominira opušteni ljetnji zvuk, pored introspektivnog i emotivne lirike, muzička podloga kreira specifičnu atmosferu. Moderno isproducirana ovo je pjesma urađena po svim svjetskim standardima i donosi ono sto je definisano kao good vibe ili chill vibe."