Lovers

Iza brenda koji je sinonim za sve zaljubljene i one koji se tako osećaju (kekeke), stoji multitalnetovana arhitektinja, fotografkinja i ilustratorka Marija Strajnić. Njeni minimalistički prikazi tihih, platonskih, iskrenih, tužnih i burnih ljubavi na belim majicama prava su umetnička dela. Pored majica, u Lovers ponudi nalaze se dukserice, čarape i maske za lice - za žene i muškarce nježnih duša.

 *

Acid form

Jednako minimalističan, ali sa nešto drugačijom porukom, Acid form majce su savršene i za klabing (strimovanje DJ setova gajbi?) i za slavu (dede i babe neće skapirati šta je esid, ekeke). Za dizajn je zaslužan, između ostalih, Stefan Unković. U ponudi ćete naći i duskerice - koje su kao i majice uniseks.

 *

 *

Over

U fokusu novosadskog brenda duskerica, majica, šuškavaca, novčanika, kačketa i kapa nalazi se balans između kolorita i svedenosti. Fuzurizam, (t)rep, mjetal, sve je tu. Jedni su od prvih domaćih brendova koji je ostvario saradnju sa muzičarima - trep kolektivom Hazze

 *

 *

Shinobi

Čak iako ne surfujete, vozite skejt ili bmx, oduševićete se majicama brenda Shinobi. Motivi prirode, ali i simbolične poruke adrenalinskih sportova nalaze se na komadima odeće Shinobija. U ponudi se nalaze i duskerice, cegeri, bandane, itd.

 *

 *

Dechko Tzar

Iako sada već, može se reći, evergreen domaći brend - Dechko Tzar, morao se naći na ovoj listi. Obeležja Beograda, carevi i carice njihov su pečat, a u ponudi se nalazi bezbroj modela: majica, dukserica, haljina, šorceva, jakni, kačketa...

 *

 *

CBE/SVE

I ćirilica i latinica i crop top i trenerka. SVE je sve (ekeke). Edgy, mimerski (is that even a word Ivane Klajne?), duhovito. 

 *

*

Zgeng

Mogućnost interprentacije su breskrajne, ovog beogradskog brenda majica i dukserica. Jednostavan i efektan dizajn ide uz sve kombinacije. Sky is tha limit. 

P.S. Svi pomenuti brendovi (osim Dechko Tzara) se mogu naći u Zgengovom studiju Plug u Beogradu.

 *

 *