UDOBNOST STO NA SAT: Setovi TRENERKI domaćih kreatora

Ta predivna odeća zvana trenerka. Being cozy 24/7. Sjajna je stvar što je sada skroz u trendu, pa su je i mnogi naši dizajneri uveli u svoj asortiman. Kombinujte je i sa sakoom, jer why not?

Good vibes

Predstavljamo vam domaće kreatore kod kojih možete poručiti svoju trenerku.

Mates

Most hot dizajnerski duo kod nas - Marko Ilijev i Saša Stević, imaju kreativan koncept pamučnih trenerki: subotu i nedelju. Gornji i donji deo subota trenerke je žućkaste boje sa istoimenim ispisom, a nedelja je ljubičasta. Naravno, tu je i Jugoslovenka kolekcija koja prosto odiše retro šik momentom.

Disciplina 

Ovaj brend ima baggy trenerke, ali i one nešto uže. U svakom slučaju, pravi street style. Ovaj petak će kod njih biti crn, a to znači samo jedno - popuuuust.

Pozitif 

Sada već poznati fotograf, Dušan Petrović, pokrenuo je brend trenerki pod nazivom Pozitif. Pored širenja pozitivne energije kao centralne poruke koju brend nosi, širi se i udobnooost. Šta je bolje od udobne trenerke tokom hladnih dana.

Distance 

Ultra primerenog naziva, Distance trenerke su neobičnih krojeva i nešto intenzivnijih boja. Taman da obojite sebi dan ukoliko radite od kuće i jedina aktivnost vam je prebacivanje sa kreveta na kauč.

Good vibes 

Ubacite se u good vibes sa Good vibes trenerka, hehe. Šalu na stranu, ovaj brend ima kreativne, ručno veze i bojane stvari. U suštini: hipi trenerke.