DIGITALNO PUTOVANJE: Ove TRAVEL BLOGERE morate da pratite na instagramu

Pandemija korona virusa usporila je rad naših travel blogera. Ipak, možemo retroaktivno da se divimo mestima koje su oni posetili, te dobijemo inspiraciju da ih u budućnosti i mi vidimo - bilo da se radi o Srbiji, regionu ili pak Baliju.

Unsplash

Katarina Mandarina

Profesionalna fotografkinja svojim radovima na bajkovit način približava daleke destinacije, ali nam i otkriva skrivene dragulje Srbije. Sa svojim partnerom Urošem i kučetom Pajom postiže idealan sklad avanture i komfora.

Nebojša Atanacković - Nestvarna blog

Planinar Nebojša Atanacković donosi nam nestvarne prizore sa vrhova planina Balkana, ali i dalje. Vožnja kajakom, pešačenje - uz njegove fotografije na instagramu poželećete da odmah odete u prirodu.

Trippin Srbija 

Blog i instagram stranica posvećena isključivo putovanju i istraživanju naše zemlje - Trippin Srbiju vodi ekipa mladih ljudi. Donose nam skrivene lokacije Srbije i lepote naše zemlje ističu u prvi plan, ali istvoremeno konstantno podsećaju da treba da vodimo računa o životnoj okolini.

East to the sun 

U fokusu priča i putovanja Srđana Šajinovića odvešće Vas na istok: u Jordaniju, Palestinu, Liban, Iran i Gruziju. Njegovi članci ne samo prate njegove korake kroz ove manje poznate zemlje, već i pričaju o njima vitalnim jezikom koji se, uprkos svojoj sažetosti, odlikuje sjajnim osećajem za detalje. Naravno, on donosi priče i iz Evrope i Amerike.

Ana Asanović - Utisci sa putovanja 

Naša studetkinja u Australiji donosi najzanimljivije priče iz Land down under kontinenta. Međutim, Anin blog nudi mnogo više od članaka o životu u Australiji. U njemu ćete naći riznicu tekstova o različitim destinacijama širom sveta – od rodne Srbije do Kenije. Anina priča o afričkoj zemlji sadrži sve što morate znati o doživljajima koji Vas očekuju jedino tamo, kao i sve o tome kada i kako da planirate svoje putovanje.