“Stihija” je prvi single projekta Soul3000 na kome gostuje autor i producent Stefan Pantović. Soul3000 je saradnja između mladog producenta Hamida Nišića (Soulastik) i Nikole Rajovića nastala u želji da se produkuje moderan izraz kroz savremenu soul muziku.

Kako Nikola kaže, žanrovski tu neće biti ograničenja - od trapa preko novog disco-a do electro zvuka, jer cene razne muzičke pravce i pokušavaju da sve to objedine na neki način.

https://www.youtube.com/watch?v=aGQZYoSMnVw

Stihija” je nastala na samom početku naše saradnje i želje da uradimo verziju odnosno remix za pjesmu “Pas odlazi u raj” Stefana Pantovića. Pošto je nova verzija dobila svoj život i pošto smo na neki način postali opsjednuti novim vajbom, odlučili smo da remiks plasiramo kao poseban projekat kako bi proširili zajedničku publiku. Singlom “Stihija” dominira opušteni ljetnji zvuk, pored introspektivnog i emotivne lirike, muzička podloga kreira specifičnu atmosferu. Moderno isproducirana ovo je pjesma urađena po svim svjetskim standardima i donosi ono sto je definisano kao good vibe ili chill vibe."