Mr. Tie

U asortimanu brenda Mr. Tie nalaze se kravate, maramice, manžetne, broševi, ali i poklon kutije koje su idealan poklon za sve muškarce koji vole večitu eleganciju. Ovo je stara škola, ali nikako zastarela, već ono najbolje što je muška moda iznedrila kada je u pitanju pomenuti aksesoar. Čak i sa jarkim bojama, Mr. Tie kravate odaju džentlmenski šmek.

Neven 

Kompaniju Neven osnovao je 1978. godine Neven Vrgoč. Za vrlo kratko vreme kravate Neven postale su sinonim Beograda kao i statusni simbol prestiža. Bavi proizvodnjom i dizajniranjem kravata, leptir mašni, muških pojaseva, maramica za odela/sakoe, ešarpi.

Tied up

Ovaj brend nastao je 2012. godine sa idejom da ponudi unikatne leptir mašne i kravate namenjene kao izbor kako za svakodnevne odevne kombinacije, tako i za posebne prilike. U ponudi postoji preko 1000 različitih dezena i svaki dezen nosi posebnu težinu.

Lord  

Velika je verovatnoća da ćete se osećati kao britanski lord sa ručno rađenim Lord leptir mašnama, keke. Mada, taj efekat možete postići ukoliko vežbate British English akcenat i pijete Earl Gray čaj sa mlekom. Šalu na stranu, ove Downton Abbey like mašne biće predivan detalj vašem prazničnom autfitu.

Steve BowTie

BowTie Steve je kreativna radinica koja se bavi ručnom izradom leptir mašni, muških, dečijih, ženskih, za ljubimce, maramica za sakoe, cvetiće za revere. Takođe izrađuju i ženske aksesoare za kosu, ogrlice, narukvice, broševe. U ponudi imaju i drvene leptir mašne. Postoji mogućnost izrade sa željenim motivom, bojom.