TORO Latin Gastrobar

Jedan od najpoznatijih meksičkih restorana u Beogradu u Beton hali, predstavlja prvi restoran svetski poznatog šefa Ričarda Sandovala u Evropi. Poreklom iz Meksika, Sandoval je diplomac čuvene škole Culinary Institute of America i od 1997. godine, nakon kraćeg izleta u vode francuske kuhinje, svetu približava čari latinoameričke kuhinje kroz preko 20 restorana širom Amerike i Bliskog istoka. Iz menija izdvajamo Ačiote marinirani batak, Toro stek u peruanskoj marinadi i Ačiote marinirana piletina.

Nachos 

U Nachosu služime se sve vrste nachosa, tapasa, sočnih rebaraca, kao i ručno pravljenje sosova koji daju poseban ukus. Savršene kombinacije aroma daju specijalitima ovog restorana jedinstven i specfičan duh Meksika i Teksasa – poznat u svetu kao Tex-Mex kuhinja.

Zapata Ciudad

Pored Zapate, u Beogradu postoji i Zapate Ciudad restoran koji nudi jela autentične meksičke kuhinje, spremljenih po originalnim receptima. Raznolikost ukusa, kao i meksičkih tekila, ali i internacionalnih pića će vas svakako oduševiti. Sa menija izdvajamo: mariniranu slow cooked jagnjetina, tortilju gyros style, grilovani black angus ''flank stek'' preliven zelenom chimichurri salsom serviran sa coleslaw salatom i krompirom.

La Taqueria

La Taqueria nalazi se na Kalemegdanu i donosi samo srce i dušu meksičke kuhinje. Sa menija izdvajamo ensalade, kesadilje, takose, a od deserta: ćurose i bunuelose.

Cantina de Frida

Još jedan restoran u Beton hali, Cantinu de Frida čini eklektični enterijer i isto tako eklektični meni. Sa njega izdvajamo tople, hladne i morske tapase, grilovani tuna stek sa mladim divljim biberom i spanać salatom, mariniran juneći ramstek sa aromatičnim puterom od svežih crnih tartufa.