U srcu Londona, u poznatoj dijamantskoj kući Frost of London, koja je takodje i predstavnik poznatih satova Franck Muller, naš poznati umetnik Damir tattoo izlagao je svoje radove.

Na postavci je izloženo 30 umetničkih dela u prepoznatljivom stilu, dominantnih razigranih boja. Na slikama su oslikani razni likovi, od junaka iz crtanih filmova do lika britanske kraljice. Takođe, na slikama možete pročitati interesantne metafore i poruke, koje su sastavni deo svih Damirovih dela.

Kontaktirali smo Damira, kako bismo saznali kako je protekla izložba i kakvi su sveukupni utisci.

image5.jpeg
Promo 

"Iskreno, prijatno sam iznenađen! Bilo je mnogo interesenata za moje radove, medju kojima je bilo i par kupaca. U razgovoru sa posetiocima izložbe, shvatio sam da englezi mnogo vole popularnu umetnost, a meni je čast da će moje slike i ubuduće biti stalna postavka u čuvenoj kući “Frost of London”", rekao nam je Damir.

Ono što nismo znali, a što nam je Damir ispričao je, da je imao odrešene ruke u sređivanju enterijera same radnje, pa je svojim čarobnim četkicama, dodavao boje i toplinu “ledenoj” radnji u Bond stritu.

image4.jpeg
Promo 

Izložbi su prisustvovali mnogi, među kojima su bili i poznati engleski reper u usponu Zion Foster, bivši fudbalski igrač Čelzija, a sadašnji igrač Rome, Tammy Abraham, Dario Srna, kralj Republike Trinidad i Tobago.

image2.jpeg
Promo 

Izložu nije propustio i holivudski glumac Tamer Hassan, čuven po svojoj ulozi u filmu “Batmen begins”, u društvu svog prijatelja i čuvenog srpskog telohranitelja Gorana Dželatovića, zvanog Ajkula.

image1.jpeg
Promo 

Deo atmosfere pogledajte u nastavku: