Milan Bauranov

Milan je student arhitekture, te ne čudi što ima drugačiji i autentičan stil šminkanja. Alien look i kombinovanje boja i predmeta na licu (da, predmeta) je svojevrsno za njega. Sarađivao je sa brojnim domaćim modnim brendovima i ženama iz sveta muzike, poput Elene.

Nađa

Ova devojka živi i radi na relaciji Beograd - Kruševac. Njen rad odlikuju jake koloritne nijanse senki, neon, body paint i drag quuen look. Apsolutna makeup magija! 

Branislav Nikić 

Renomirani makeup artist koji živi i radi na relaciji Milano - Beograd, oživeo je i dao novo ruho trendovi sa početka 2000-tih. Ispeglan tehno, ali i sjaj starih diva; to je njegov stil. 

Irena Miletić 

Šminkerka koja je radila i sa Jessie Ware. 'Nuff said. 

Bojana Stojčević 

Bojana je po zvanju kostimograf, te je ovaj aspekt njenog obrazovanja dosta uticao i na njen stil šminkanja. Poigravanje linijama i bojama je njena specijalnost, a to tako sjajno radi.

Sara Jovanović 

Ova mlada šminkerka ima samo 19 godina i velik prosperitet ispred sebe. Oči su definitivno njen reon - od njih pravi prava mala umetnička dela.

Ana Marković 

Još jedna mlada šminkerka čijim radom smo oduševljeni je Ana Marković. Na sofisticiran način probija granice makeupa kod nas, tako da je njen stil šminkanja pogodan i za odlazak na posao. Ukoliko ste kreativac. 

Katarina Petrović

I u stilu šminkanja Katarine Petrović oči su u fokusu i vatromet boja.