Borba protiv plastičnog otpada može da krene i iz vašeg doma i to upotrebom višekratnih boca za vodu i druge tečnosti. One su svakako jeftinija, bezbednija i zdrava alternativa od jednokratnih plastičnih bočica.

Kao najkvalitetniji domaći brend višekratnih boca izdvaja se Voden. Ove flašice izrađene su od duplog sloja nerđajućeg čelika. 

Njihov materijal vodu ili drugu tečnost drži hladnom do 24 časa, bez obzira na spoljašnju temperaturu, čak i ako flašic leti ostane na kolima ili se koristiti na plaži. Napredna vakuum izolacija sa dvostrukim zidovima od nerđajućeg čelika čini da topla voda bude stvar prošlosti. Sa druge strane, ukoliko želite da u njoj čuvate čaj ili kafu, oni vam mogu biti vrući i do 12 sati. Savršeni su za zimske šetnje i hladna jutarnja putovanja.

Nepropusni čep sa navojem će sprečiti slučajno prosipanje tečnosti po torbi kako god da ubacite flašicu. Vakuum izolacija znači da će Voden flaša biti bez kondenzacije i samim tim neće kliziti iz ruke.

Pored drvenih, u asortimanu se nalaze i flašice obležene mermerom, gumom i drugim materijalima i sa 23 različita dizajn paterna.

U asortimanu imaju i filtere za vodu, koji značajno smanjuju kupovinu flaširane vode.