Leto je uveliko stiglo, a za vrele letnje dane Ida Prester nam donosi osvežavajući letnji hit - ''Ljetna ljubav'' .Iako se razlikuje od svih pretodnih pesama, koje je Ida objavila u pretodnih godinu i po dana, ipak je ovo muzika koja je jako bliska njenom senzibilitetu - pravi retro synth wave zvuk 80-ih.

O saradni sa Danijelom Čehranovim, Ida kaže: 

‘’Stalno dobijam trake raznih producenata s molbom za suradnju, ali u pravilu sama radim svoju muziku, teško smišljam vokale na tuđe matrice. Danijela nisam poznavala, otvorila sam mail, spremna da se pristojno zahvalim. Ali poslusala sam ovu fenomenalnu nostalgičnu melodiju - i to je bilo to! Divan synth-wave me odmah inspirirao i priča o ljetnoj senzualnoj ljubavi  je dobila svoj oblik".

Kao i u prethodnim hitovima, Ida Prester je napisala tekst i za ovu pesmu, dok muziku potpisuje beogradski DJ i producent, Danijel Čehranov, koji o saradnji sa Idom kaže:

‘’Iako je Progressive House žanr koji prednjači što se moje produkcije tiče, dešavaju se uplivi u druge žanrove i teme. Kada sam završio ovu matricu, upitao sam par prijatelja iz muzičke industrije koga čuju na njoj, i svi putevi išli su ka
Idi. Ida je nešto najbolje što je moglo da se desi ovoj pesmi i sada još više verujem da dobra energija privlači još bolju. Mislim da smo napravili nešto što će proći test vremena.’’

Ida Prester i Last95 donose novi letnji hit – ‘’Ljetna ljubav’'
Ida Prester 

Ida Prester i Last95 donose novi letnji hit – ‘’Ljetna ljubav’'
Ida Prester 

Ida Prester i Last95 donose novi letnji hit – ‘’Ljetna ljubav’'
Ida Prester 

Pesmu ‘’Ljetna ljubav’’ prati još jedan vrlo stilizovan spot, koji je režirao Marko Đurovski, a u kome je pored Ide i Milica Šutović. Stajling Vuka Vukovića i šminka Jovane Marković, igraju važnu ulogu, doprinoseći samoj atmosferi spota.