5 PARFEMA KOJI SU PROGLAŠENI ZA NAJBOLJE OVOG PROLEĆA: Senzualne note zbog kojh će svi želeti da mirišu kao vi

Ukoliko želite da mirišete tako da vas pamte, dajte šansu nekom od ovih 5 predloga.

Vreme je da napravite mesta za nove parfeme na svojoj bjuti polici, jer je upravo proglašeno 5 najboljih i najsenzualnijih za proleće 2024.

Opojne note u kojima, koliko primećujemo, mahom dominira vanila, zavele su na hiljade žena, a komentari su uglavnom bili slični - "svi su me pitali šta nosim"

Dakle, ukoliko ste u potrazi za novim parfemima koji će postati vaš zaštitni znak, dajte šansu ovim predlozima.

1. Giorgio Armani My Way

jasmin 

Note: Belo cveće, tuberoza, citrus, vanila

Kombinacija nota tuberoze i cveta pomorandže mirisu daju nežan cvetni miris, dok mu vanila sa madagaskara daje kremast i baršunast osećaj. Se*si je i mladalački, ali ne i neozbiljan. 

2. Byredo Sundazed Eau de Parfum

www.metropoliten.rs 

Note: Mandarina, limun, neroli, šećerna vuna, mošus

Ovo je parfem koji miriše kao poslastica u smiraju toplih prolećnih dana. Opojne note čine mirisno savršenstvo koje ćete obožavati da nosite imale 35 ili 55 godina.

3. Carolina Herrera Good Girl Blush

jasmin 

Note: Cvetni tonovi, citrus, vanila, bergamot, božur, badem, Ylang-Ylang

Ovaj parfem kombinuje cvetne i voćne mirise sa toplim i kremastim tonovima. Najpre ćete biti oduševljeni svežim naletom citrusnih nota bergamota i mandarine. Ovi voćni tonovi odlično se uklapaju sa cvetnim akordom u srcu, te zajedno pružaju dašak nežnosti mirisu.

Centralno mesto ove mirisne kompozicije zauzima cvetni akord koji pruža mirisu bogatu, baršunastu aromu, stvarajući auru bezvremenske ženstvenosti. Donje note mirisu pružaju toplu i kremastu osnovu, koja se dugo zadržava na koži.

4. Trussardi Pure Jasmine

jasmin 

Note: Jasmin, pistaći, sandalovina, dašak vanile

Parfem za svaki dan u čijim aromama ćete uživati, idealan je i za dan i za veče, a pozitivne recenzije samo dokazuju zašto je ovaj parfem na listi najpopularnijih.

5. Burberry Goddess

jasmin 

Note: Mešavina 3 vanile, đumbir, kakao, lavanda

Nežno sladak, opojan, kremast, ženstven... tako su ga opisale hiljade devojaka koje su se zaljubile u ovo novo Burberry "čudo". 

Možda ćete se pitati zašto je lavanda u priči i imati bojazan da parfem miriše "sapunasto", ali to nije slučaj, naprotiv. Lavanda se oseća u jedva primetnim tragovima i njen zadatak je da naglasi vanilu, te zato i jeste deo gornjih nota.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Jeftinija zamena za Baccarat Rouge 540  TikTok/@kodmaje

Izvor: Wanted J. S.

Ylang-Ylang