ZALJUBILI SMO SE U NOVU BOJU KOSE ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Pristaje joj savršeno i na najlepši način ističe preplanuli ten

Anastasija Ražnatović ponovo je promenila boju kose, a njeni pratioci su saglasni - ovo joj je do sada najlepša nijansa.

Instagram

Anastasija Ražnatović ponovo je napravila promenu kada je kosa u pitanju, i čini se da se polako ali sigurno vraća u tabor plavuša. Lepa pevačica podelila je na svom Instagramu novo izdanje, a pratioci su saglasni - ova njena frizura je možda i jedna od najlepših do sada.

Naime, Anastasija je izvukla svetle pramenove u donjem delu kose, dok je šiške ostavila tamne, a ovakav stil savršeno je uokvirio njeno lice, i akcentovao njen preplanuli ten.

Lepa pevačica se sve vreme snimala, te je očigledno da veoma uživa u promeni. Takođe, nije isključeno i da će njen stil iskopirati i neke druge devojke, s obzirom da je Anastasija poznata kao neko ko postavlja trendove.

Instagram 

Inače, mlada pevačica je od početka karijere više puta promenila boju kose i frizuru, a iako su njeni obožavaoci voleli svako njeno izdanje, činilo se da su za nijansu više naklonjeniji Anastasiji sa tamnijom kosom.

Ipak, novi stil je baš iz tog razloga i idealan, pogoto za one koji nisu sigurni da li žele da potpuno promene svoj fazon. 

Instagram 

Isprepletani deblji i tanji pramenovi dali su kosi željeni volumen i razigranost, a posebno lepo izgledaju kada je kosa uvijena, što ovakvu frizuru čini idealnom za leto.

Instagram 

Svetla kosa inače ističe tamniji ten, te budite sigurni da na ovaj način samo još više možete da naglasite prirodnu lepotu.

This browser does not support the video element.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ PONOVO PROMENILA FRIZURU: Lagano ali sigurno prelazi u tabor plavuša  #instagram/raznatovicanastasija

Anastasija je oduvek bio neko ko se nije plašio da eksperimentiše sa stilovima, a kakve je sve frizure do sada nosila, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

pritnscreen/instagram, Instagram Anastasija Ražnatović poznata je kao neko ko voli da se igra frizurama i bojama kose.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!